Redni vpis

Vse o študiju in življenju

Redni vpis

OdgovorNapisal/-a Robida » 07. jan 2010 15:20

Ali ve kdo kaj več povedati kakšne so možnosti za redni vpis in kdaj se vpis lahko opravi ?

Hvala.
Robida

Re: Redni vpis

OdgovorNapisal/-a andrej » 07. jan 2010 16:16

Zdravo !

Možnosti za redni vpis so enake, kot za vpis na vsako drugo fakulteto. Spomladi, ko se odpro prijave za vpis, oddaš vpisni list, na katerega vpišeš Evropsko pravno fakulteto v Novi Gorici, redni študij in počakaš na odgovor, ali si sprejet/-a ali ne.

lp
Andrej
Uporabniški avatar
andrej
abrveznik

OdgovorNapisal/-a Robida » 08. jan 2010 18:02

Hvala za odgovor. :P

Pa še to..če trenutno še nisi vpisan in imaš namen opravljati nekaj izpitov samo kot občan imaš možnost dostopa do VIS-a?
Kdaj dobiš dodeljeno geslo? Ko plačaš račun?

lp
Robida

OdgovorNapisal/-a andrej » 10. jan 2010 16:16

Zdravo !

Če se prav spomnim, se kot občan na izpit prijaviš v referatu, dobiš pa tudi dostop do VISa (oz. do materiala, ki ga profesorji objavijo tam gor). Geslo najvrjetneje dobiš, ko plačaš račun za izpit .. za več info pa najbolje da pokličeš v referat.

lp
Andrej
Uporabniški avatar
andrej
abrveznik

OdgovorNapisal/-a Robida » 17. feb 2010 19:10

Ojla.
Danes sem dobila v referatu pravne fakultete informacijo, da lahko k izpitu pristopiš samo 1x če ga opravljaš
kot OBČAN. Torej plačala sem račun 370 EUR in zato mi nudijo samo 1- kraten pristop k izpitu in če ga ne
naredim moram ponovno plačati 370 EUR, da lahko ponovno pristopim.
Priznam, da sem zelo presenečena nad to informacijo in mi to nikakor ni logično. Nikjer na spletni strani pa ne najdem
pravilnika glede opravljanja izpitov kot občan, da bi preverila to informacijo. Zdi se mi res čudno. :roll:

Ali ve kdo kaj več o tem?

lp,
Robida
Robida

OdgovorNapisal/-a andrej » 17. feb 2010 20:50

Če izpit opravljaš kot občan, plačaš samo za en izpitni rok (število KT, ki jih ima izpit x cena KT) .. kot občan dobiš tudi dostop do VIS-a (elektronski indeks), kamor ti v primeru opravljenega izpita, vpišejo oceno .. izpit pa pišeš enako kot ostali študenti (oz. skupaj z njimi), s tem da ti pač plačaš samo tisto opravljanje. Takšna je praksa na vseh fakultetah (tudi na PF v Ljubljani in Mariboru).
Uporabniški avatar
andrej
abrveznik

OdgovorNapisal/-a yaya » 22. feb 2010 10:26

Lep pozdrav!

Imam eno vprašanje...ali kdo ve kako je z rednim vpisom v 3.letnik te fakultete?
Trenutno sem izredno 3. letnik v Mariboru in me zanima, če je to možno oz. katere predmete moram imeti vse opravljene? (ali je to možno brez predmeta iz 1. letnika?)

hvala za kakršnekoli informacije :)
yaya

OdgovorNapisal/-a Dragi » 14. mar 2010 19:02

Ze to da si v3. letniku mislim da je dovolj. Vendar je ena ovira ja, to je denar, tudi pri rednem vpisu. Torej ko se vpisujes redno v tretji letnik, moras placati predmete katerih nimas narejenih, kateri so pri nas v prvem in drugem letniku. Ceno si izracunas enostavno, na spletni strani najdes koliko KT je ovrednoten vsak tvoj mankajoci predmet jih use sestejes in mnozis z 31. Cena ki jo dobis, je cifra koliko € moras placati fakulteti da se lahko redno vpises v tretji letnik. Tretji letnik pa ti casti fakulteta. KT od seminarskih nalog ni treba vsteti v to ceno:) torej 8KT ti casti fakulteta:D
Slika
Uporabniški avatar
Dragi

Vrni se na Debata

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost